citeste-relaxat-holacratia-carti-ieftine-carti-management

🤓 ‘Holacrația’ își propune și, după cum s-a dovedit deja în câteva cazuri, reușește să creeze organizații cu creștere rapidă, agile și care se bucură de succes. 

🤩 ‘Holacrația’ creează claritate – în cadrul ei fiecare știe foarte clar cine este responsabil și pentru ce și cine ia un anumit tip de decizie. 

🤩 Autorul susține și dovedește în această carte prin exemple reale că una dintre cheile îmbunătățirii activității unei companii este aducerea evoluției în interior și demararea proceselor de diferențiere, selecție și amplificare în cadrul companiei. Recomand pentru o nouă perspectivă adusă atunci când simți că ceva lipsește din compania ta. 

📖Comandă cartea și începi să pui în practică noua metodă – pentru cel mai bun preț apasă pe butonul verde 👇

Robertson a ajuns la concluzia ca modelul organizational traditional piramidal are niste limite care pun frane evolutiei oricarei organizatii in timpul unui incident petrecut la bordul avionului pe care il pilota. Odata revenit la sol, a incercat sa fuga de neajunsurile sistemului organizational traditional infiintandu-si propria companie. Insa, in momentul in care a devenit lider, si-a dat seama ca nu a facut altceva decat sa creeze un alt sistem organizational limitat.

Dupa mai multe incercari si esecuri, a descoperit in cele din urma holacratia, pe care o defineste ca fiind o noua tehnica sociala de conducere si functionare a unei organizatii si pe care o aplica zilnic in cadrul HolacracyOne, compania pe care o conduce. Holacratia presupune urmatoarele elemente: 

📖 Comandă cartea și începi să pui în practică noua metodă – pentru cel mai bun preț apasă pe butonul verde 👇

Address

B-dul Corneliu Coposu, Nr.5

Deschis pt citit 

Luni – Vineri : Non-Stop
Sâmbătă: minim 2h
Duminică: minim 1h

Contact Us

0751513106
citesterelaxat@gmail.com