Cine sunt

Salutare, sunt Angel Răducanu și sunt  Antrenor de oameni mari pentru că sprijin dezvoltarea clienților mei prin Business & Life Coaching, Consultanță de Business, Strategie de Vânzări și Training-uri personalizate nevoilor companiilor alături de care lucrez, fiind recomandat de clienții mei pentru Claritate, Acțiune și Rezultate! 
Sunt pasionat de cărți, de citit și de lucrurile noi pe care le descopăr în fiecare carte unele foarte practice și utile, unele doar trecătoare. 

De când mă știu am cumpărat cărți! Pe unele le-am citit pe altele încă le am pe lista ‘de citit’. Dacă ai ajuns aici ‘știm’ deja că toți oamenii de succes consideră cititul ca fiind piatra de temelie în reușita lor pe calea succesului, indiferent de domeniul lor de activitate. Cu toate astea majoritatea oamenilor se opresc din citit odată cu terminarea studiilor obligatorii sau facultative pentru diplomă.

Datorită tehnologiei nivelul informației crește în fiecare zi și la un moment dat ne putem simți blocati de atâta informație sau mai grav, ne putem considera atoate-știutori doar pentru că știm să dăm o căutare pe Google. Faptul că afli o informație nu înseamnă că știi și cum să o pui în practică și faptul că poți căuta oricând pe Google dupa orice ai nevoie să știi nu înseamnă că poți aplica imediat acea informatie. Iar aici intervenim noi: eu și toți partenerii prezenți și viitori care încercăm să aducem cititul mai aproae de tine DAR selectând pentru tine informația înainte de a cumpăra o carte care să rămână pe noptieră… nedeschisă! 

Sunt două lucruri esenţiale care te vor face înţelept – cărţile pe care le citeşti şi oamenii pe care-i întâlneşti! – Jack Canfield

Povestea: ‘Since 2018’

Foarte mulți clienți ai mei se plângeau în timpul sesiunilor de coaching că ei nu mai citesc, că nu mai au timp, că au ajuns să cumpere cărți care nu le plac, etc. Concluzia lor era de fiecare dată cam aceeasi: motiv fals, nu au prioritizat cititul sau au cumparat prea multe carti odata si nu stiau pe care sa o inceapa…. 

După multe astfel de povești mi-am dat seama că toți am avea nevoie înainte de a cumpăra o carte să vedem o părere obiectivă asupra cărții respective, părere care să ne ajute la luarea decizie de a cumpăra sau nu cartea. Ba mai mult: decât să cumpărăm multe să nu citim niciuna mai bine cumpărăm una despre care știm sigur ce conține și am decis deja că este potrivită pentru noi la momentul respectiv. Drept urmare am început să fac rezumate video despre cărtile pe care le citesc și astfel cei care ajung să vadă acel video-rezumat știu clar dacă este o carte potrivită pentru ce au ei nevoie… sau nu! 

Misiune & Viziune

Să ajutăm prin această platformă la creșterea numărului celor care aleg să citească, din România!  

Ușurăm decizia și achiziția ca toată energia să se concentreze pe citit! 

 

bibliotecă-library-cărți-gratis-descarcă-cărti pdf - top carti in romania

Te poți implica

Site-ul funcționează din pasiunea pentru cărți și pentru citit. Sunt mulți oameni care sunt pasionati de cărți, citit și făcut rezumate. Dacă te afli printre ei și vrei un mediu corect unde să-ți împartăsesti ideile culese din cărtile citite lasă-ne un mesaj și revenim către tine. În acest moment site-ul se întreține din comisioanele de afiliere. Cărtile pe care le cumperi aici ne aduc un comision (între 7% și 10% ) pe care-l folosim pentru dezvoltarea site-ului și pentru donarea de cărți către cei care-și doresc să citească dar nu-și permit!

Cumpărând de aici găsești cel mai bun preț și faci și fapte bune! 🤗

Address

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 39325
Get Directions

Library Hours

Thurs – Sat : 10am – 6pm
Sun : Closed
Mon – Wed : 10am – 8pm

Contact Us

(235) 462-4623
info@divilibrary.com

Login

Subscribe