efectul-compus_darren-strategie-de-business-carti-ceo-recomanda.jpg

🎙 Tony Robbins a spus despre aceasta carte: „Efectul compus se bazează pe un principiu pe care l-am folosit și eu în viață și în cursurile mele; și anume, că deciziile tale îți modelează destinul. Viitorul este așa cum ți-l faci. Deciziile mărunte, de zi cu zi, te vor conduce, în mod implicit, fie spre viața pe care ți-o dorești, fie spre dezastru!” 💡

🧨 Aparent este o alta carte despre disciplina, consecventa si obiceiuri dar este de fapt o carte practica în care se poate sa te regăsești prin multe lucruri pe care le faci deja…. sau la care ai renunțat si acum o sa înțelegi ce ai pierdut…. când ai renunțat si de ce unele lucruri nu ți-au ieșit. 💸

📲 Te las sa descoperi toată aceasta harta a succesului în paginile acestei cărți. Ca de fiecare data te invit sa o si comanzi dacă ești hotărât sa începi sa te bucuri de rezultatele pe termen lung ale efectului compus iar pentru asta:

📖Comandă cartea și începi să pui în practică aceste principii – pentru cel mai bun preț apasă pe butonul verde 👇

Viața fiecăruia dintre noi este influențată mai subtil sau mai puternic de anumite forțe externe, de care, de multe ori, nici măcar nu suntem conștienți. Aceste forțe ajung uneori să ne abată de pe traiectoria noastră către succes. Consumul, relațiile și mediul înconjurător sunt doar trei dintre ele. Află cum să folosești fiecare dintre acești trei factori în favoarea ta din acest capitol extrem de interesant, și mai ales reține faptul că:

„Visul tău poate transcende mediul în care trăiești. Uneori, trebuie să ieși din mediul respectiv pentru a-ți împlini visul. Este ca și cum ai planta un stejar într-un ghiveci. Prinde rădăcini, dar nu se mai poate dezvolta. Are nevoie de mai mult spațiu ca să crească și să devină un stejar falnic. La fel și tu.”

📖 Comandă cartea și începi să pui în practică aceste principii – pentru cel mai bun preț apasă pe butonul verde 👇

Address

B-dul Corneliu Coposu, Nr.5

Deschis pt citit 

Luni – Vineri : Non-Stop
Sâmbătă: minim 2h
Duminică: minim 1h

Contact Us

0751513106
citesterelaxat@gmail.com