og_mandino-cel-mai-vestit-vanzator-din-lume-carti despre vanzari.jpg

🎓 Titlul ar putea să te ducă cu gândul la un manual de vânzări, dar nu este doar asta. Azi recomand o carte din care afli cum să devii un întreprinzător, cum să pornești o afacere din nimic și cum să te educi ca să ai succes.

💁🏼‍♂️ Toți vindem ceva în fiecare zi: o idee, un gând, un produs, un serviciu… și lista poate continua. Cartea aceasta este o parabolă prin care poți descoperi rețeta reușitei prin metode simple, sincere și practice. Ușor de citit si mai ușor de aplicat drept urmare o poți comanda cu încredere.

📖Comandă cartea și începi să pui în practică aceste principii – pentru cel mai bun preț apasă pe butonul verde 👇

Og Mandino (1923–1996) este unul dintre cei mai citiţi autori de literatură motivaţională, cu peste 50 de milioane de cărţi vândute în întreaga lume, publicate în peste 25 de limbi.
A depăşit experienţele dure din anii tinereţii cu ajutorul cărţilor motivaţionale, simţindu-se inspirat mai ales de Napoleon Hill, W. Clement Stone şi Emmet Fox.
A devenit la rândul său un orator desăvârşit (membru al National Speakers Association’s Hall of Fame), susţinând mii de conferinţe şi emisiuni de radio şi televiziune. A fost premiat cu Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succesul înregistrat prin cărţile sale. De asemenea, a deţinut funcţia de preşedinte al revistei Success Unlimited.
📖 Comandă cartea și începi să pui în practică aceste principii – pentru cel mai bun preț apasă pe butonul verde 👇

Address

B-dul Corneliu Coposu, Nr.5

Deschis pt citit 

Luni – Vineri : Non-Stop
Sâmbătă: minim 2h
Duminică: minim 1h

Contact Us

0751513106
citesterelaxat@gmail.com