principiul-oz_roger-connors-cum sa obtii rezultate - top - carti business

Principiul Oz: Cum să obții rezultate prin responsabilitate individuală și organizațională este o carte despre responsabilitate și despre modul în care ea ne poate asigura succesul în plan individual sau organizațional.

Autorii ne invită pe fiecare dintre noi să ne punem în pielea acestor personaje și să parcurgem un drum simbolic de la ignoranță la cunoaștere, de la frică la curaj, de la starea de paralizie la putere, și de la statul de victimă la cel de responsabili pentru propriile noastre destine.

Principiul Oz te ajută să-ți eliberezi potențialul și să ai o nouă viziune asupra felului in care abordezi viața personală și profesională. O carte foarte pätrunzätoare, ce dezvăluie și examinează esența succesului pe plan personal si profesional.

📖Comandă cartea și începi să pui în practică cele 3 principii ale responsabilității – pentru cel mai bun preț apasă pe butonul verde 👇

Roger Connors și Tom Smith sunt copreședinți și fondatori ai companiei Partners In Leadership, care oferă cursuri de pregătire pentru personalul aflat în funcții de conducere, precum și servicii de consultanță pentru companii din întreaga lume, fiind primii care au introdus cursuri despre asumarea responsabilității. Pe parcursul carierei, au dezvoltat ceea ce ei numesc „Cele trei principii ale responsabilității“ – o abordare cuprinzătoare prin care companiile pot institui responsabilitatea, atât la nivel individual, cât și de echipă sau organizație. Craig Hickman a urmat cursurile unui program de MBA la Harvard, este fondatorul companiei de consultanță Management Perspectives Group.
📖Comandă cartea și începi să pui în practică cele 3 principii ale responsabilității – pentru cel mai bun preț apasă pe butonul verde 👇