regula-10x-grant_cardone-carti-motivationale-despre-vanzari

De ce oare unii oameni reușesc în tot ceea ce-și propun, iar alții nu? Care este diferența dintre ei și ce ar putea face cineva pentru a se număra printre învingători? 

Rădăcinile succesului se află în minte iar în aceasta carte descoperi 12 lecții despre atitudine si succes prin exemple reale si prin povestea autorului. 

Ai potențial, ai resurse, când începi sa le folosești? Realitatea este că degeaba afli aceste principii dacă nu începi să le pui în practică imediat

📖 Comandă cartea și începi să pui în practică aceste principii – pentru cel mai bun preț apasă pe butonul verde 👇

Temerile tale sunt cel mai bun indiciu că trebuie să acționezi. Te-ai gândit vreodată că cea mai bună modalitate de a-ți înfrânge teama este să faci lucrurile de care te temi? Noi oamenii ne temem de necunoscut, respingere, eșec, succes, etc. Dar fiecare dintre aceste tipuri de temeri ar trebui să ne determine să întreprindem acțiuni. „De exemplu, dacă te temi să suni un client, acest lucru este un indiciu că ar trebui să îl suni. Teama de a vorbi cu șeful tău este un indiciu că ar trebui să intri în biroul lui și să îi ceri să îți aloce un moment din timpul lui. Teama de a-i propune clientului o tranzacție este un indiciu că trebuie să îi propui asta – o dată și încă o dată, din nou și din nou.”

📖 Comandă cartea și începi să pui în practică aceste principii – pentru cel mai bun preț apasă pe butonul verde 👇

Address

B-dul Corneliu Coposu, Nr.5

Deschis pt citit 

Luni – Vineri : Non-Stop
Sâmbătă: minim 2h
Duminică: minim 1h

Contact Us

0751513106
citesterelaxat@gmail.com